Defensiu el servei i la qualitat durant 30 anys

Responsabilitat social


Reforçant el consens i la comunicació en l'àmbit de la responsabilitat social, implantant el concepte de responsabilitat social en els nostres objectius estratègics de desenvolupament, i implementant-lo al llarg del funcionament diari i de les activitats de gestió i innovació de l'empresa, podem crear una excel·lència realment acceptada i acceptada. respectat per la societat Les organitzacions poden realitzar realment la simbiosi harmònica i el desenvolupament coordinat de l'entorn econòmic i social.

Desenvolupament sostenible


Millora Jintongling Sistema d'R+D Tecnològic
Millora Jintongling
Sistema d'R+D Tecnològic
Mitjançant l'establiment i la millora del sistema d'R + D, JTL Technology Group unifica els objectius tecnològics d'R + D i la coordinació estratègica.
Promocionar l'alta tecnologia indústries
Promocionar l'alta tecnologia
indústries
JTL Technology promou la industrialització d'alta tecnologia mitjançant projectes científics i tecnològics. Els nostres productes principals inclouen ventiladors grans d'alta eficiència i estalvi energètic, compressors, petites turbines i calderes d'alta eficiència, etc. També estem qualificats per dissenyar noves centrals energètiques i oferir un servei únic per als clients.
Recursos renovables
Recursos renovables
En l'àmbit de les energies renovables, ens dediquem principalment a la utilització integral dels recursos de biomassa com ara palla, residus forestals, fems ramaders, residus domèstics i aigües residuals rurals, tractament de fangs, etc., mitjançant la deshidratació, l'assecat, el briquetatge i la granulació de mitjans. , gasificació a calderes, generació d'energia amb turbines de vapor o generació d'energia amb motors de combustió interna, aprofitament de la calor residual, etc.

Desenvolupament sostenible


bt
Proporcioneu als clients serveis de proves i avaluació de consum d'energia, i proporcioneu solucions de sistemes
bt
Pel que fa a l'estalvi d'energia d'equips, hi ha principalment la substitució d'equips d'alta eficiència i l'optimització parcial d'equips de baixa eficiència.
bt
Posseir la tecnologia de turbina ORC per realitzar una utilització integral de l'energia tèrmica de mitjana i baixa temperatura
bt
Proporcioneu un conjunt complet de sistemes de fabricació de gel d'aigua de mar per reduir l'energia i els recursos d'aigua dolça consumits pel subrefrigerament