Projecte de renovació de la caldera de gas Jintongling-Shanghai Huayi 75T amb èxit
Temps d’alliberament24 de novembre de 2020vistes30

L'any 2015, Shanghai Industrial Boiler (Wuxi) Co., Ltd, una filial de Jintongling Holding Company, va transformar una caldera de carbó de llit fluiditzat de circulació de mitja pressió a mitja temperatura a Shanghai Huayi Energy Chemical Co., Ltd. en una de 75 t. / h caldera de gas de mitjana temperatura i pressió. Com a caldera de seguretat, la caldera de gas ha jugat un paper estable.

Shanghai Industrial Boiler (Wuxi) Co., Ltd va ser convidat pel propietari a participar de nou en la licitació de renovació el 2020. A partir de l'enquesta del lloc i la comunicació amb els operadors de calderes, el personal tècnic va presentar un pla de renovació detallat tenint en compte la complexitat del gas combustible. composició, Shanghai Huayi va aprovar el pla de renovació.

Després de 3 mesos, amb la cooperació de tots els departaments i el fort suport de l'Institut de Disseny Win-Energy de Xangai, el treball de transformació es va completar el 23 de novembre de 2020 i es va completar el treball de posada en marxa i encès de la caldera. Després de les proves realitzades per institucions professionals de proves, la caldera funciona de manera estable en totes les condicions de treball, els paràmetres compleixen els requisits de disseny i l'emissió de gasos d'escapament compleix les normes d'emissió de Xangai. Shanghai Huayi està satisfet amb aquesta transformació.