Jin Tongling va dur a terme l'activitat de "El tigre afortunat dóna la benvinguda al Festival de Primavera, el sindicat envia benediccions"
Temps d’alliberament29 de novembre de 2021vistes48

S'acosta la Festa de la Primavera. Per tal de crear un ambient festiu feliç i pacífic, portar endavant la cultura tradicional de la nació xinesa i enviar bons desitjos d'Any Nou als empleats, el 18 de gener, el sindicat de Jintongling Technology Group Co., Ltd. i Chongchuan Painting i Calligraphy Institute van llançar conjuntament el "Jintongling Technology Group Co., Ltd". Tiger Benvingut l'any nou xinès, l'activitat dels sindicats enviant benediccions".

indefinit

A la tarda, el sindicat del grup va convidar quatre cal·lígrafs, inclòs Zhuang Xiangxing, director de l'Institut de Pintura i Cal·ligrafia del Districte de Chongchuan, a escriure cobles del Festival de Primavera i personatges de benedicció per als empleats al moment. La lleugera fragància de la tinta és plena de bons desitjos per acomiadar el vell i donar la benvinguda al nou, que porta la benedicció de Cap d'Any del sindicat del grup als treballadors de base. Al lloc de l'esdeveniment, els empleats van seleccionar les seves obres preferides de manera civilitzada i ordenada, i van rebre els obsequis de cal·ligrafia presentats pels cal·lígrafs. Els empleats van sospirar amb emoció: les cobles manuscrites de la Festa de la Primavera són tan significatives!

2

Aquest esdeveniment no només hereta la cultura tradicional xinesa i crea un fort "sabor d'Any Nou", sinó que també escurça la distància entre els treballadors i els grups, permetent als treballadors donar la benvinguda a l'arribada de l'Any Nou en un ambient feliç i harmoniós!