Jin Tong Ling Technology Group va rebre el títol de "Unitat avançada per a la contribució fiscal" a la zona de desenvolupament econòmic de Chongchuan
Temps d’alliberament10 de febrer de 2022vistes37

El matí del 10 de febrer, la Zona de Desenvolupament Econòmic de Chongchuan va celebrar una conferència sobre l'atracció d'inversions, l'entorn empresarial i la millora de l'estil de treball. Yan Jingxiang, membre del Comitè Permanent del Comitè de Districte i Secretari del Comitè de Treball del Partit de la Zona de Desenvolupament Econòmic de Chongchuan, va assistir a la conferència i va pronunciar un discurs. El secretari Yan va presentar requisits per fer un bon treball en el treball de tot l'any, per aprendre l'esperit del "tigre", portar endavant el caràcter de "tigre", ancorar l'objectiu de "esforçar-se per la posició a tota la província, els tres primers de la ciutat, i els primers de tot el districte”, i avançar cap a un nou camí, emprendre amb valentia una nova missió i presentar un obsequi al 20è Congrés Nacional del Partit amb resultats encara més excel·lents.

Chen Liang, vicesecretari del Comitè de Treball del Partit de la Zona de Desenvolupament de Chongchuan, va anunciar la decisió d'elogi. La conferència va elogiar les unitats avançades per a les contribucions fiscals el 2021. Jin Tong Ling Technology Group Co., Ltd. va guanyar els títols de "Unitat avançada de contribució fiscal a la zona de desenvolupament econòmic de Chongchuan el 2021" i "Unitat avançada de producció de seguretat el 2021"