El tinent d'alcalde Xiaobin Wang va visitar i inspeccionar l'empresa
Temps d’alliberament08 de juny de 2021vistes26

La tarda del 7 de juny, Xiaobin Wang, tinent d'alcalde de la ciutat de Nantong, acompanyat de Jianqiao Zhang, president de Nantong Industries Holding Group Co., Ltd, i Jianguo Gu, el director general, van inspeccionar la nostra empresa i l'estat de funcionament.

Després de visitar els tallers de producció, productes principals i equipament clau de les filials de Jintongling, el tinent d'alcalde va convocar un simposi i va escoltar l'informe del president Jianqiao Zhang sobre l'operació d'aquest any i del director general Wei Ji sobre el desenvolupament de Jintongling i el 14è quinquennal. Pla.

Un cop acabat l'informe, el tinent d'alcalde va plantejar preguntes sobre temes preocupats i es va comunicar amb els directius de l'empresa. Wang va posar èmfasi en el principi: implementar el lideratge amb tecnologia, desenvolupant-se amb una idea d'innovació. Es va demanar a Nantong Industries Holding Group Co., Ltd que destinés recursos centrats en la R+D tecnològica. Jintongling va rebre l'ordre de fer una major contribució a la fabricació de gamma alta, la substitució d'importacions i l'estalvi d'energia. També ens va animar a fer intents audaços i establir un referent en l'àmbit de la reducció d'emissions de carboni i la neutralitat de carboni.