Enhorabona per l'èxit de l'operació de la unitat generadora de 80 MW de tecnologia vanadi titani
Temps d’alliberament29 de juliol de 2020vistes28

El matí del 28 de juliol, el president del grup Chuanwei va anunciar l'èxit de l'operació de la unitat de reescalfament d'ultra-alta pressió de vanadi-titani de 80 MW de Chengdu-Chongqing, que va ser invertida per Jintongling i construïda per Shanghai Win-Energy. Els socis de totes les parts van ser presents per expressar la seva felicitació.

Shanghai Win-Energy Technology Co., Ltd va signar un contracte general de "Projecte de millora de l'eficiència energètica de la unitat generadora de 80 MW" amb Neijiang Xingming Energy Co., Ltd. El projecte està en línia amb la política industrial nacional. És un projecte de construcció de protecció ambiental verda per aconseguir l'economia circular i el desenvolupament sostenible. Mitjançant la implementació del projecte, no només pot cremar l'excés de gas, aprofitar al màxim l'energia secundària, sinó també resoldre la contaminació ambiental causada per l'alliberament de gas del propietari. Al mateix temps, pot eliminar els generadors endarrerits, millorar l'eficiència energètica, reduir la compra d'energia i reduir els costos.

El projecte es va iniciar el maig de 2019 amb apilament i construcció al juny. El 20 de juny es va iniciar la instal·lació i construcció. Durant aquest període, els membres de l'equip del projecte van superar les dificultats de construcció causades per l'època de pluges, les altes temperatures i el complex entorn geològic. L'empresa va treballar conjuntament per superar les dificultats i garantir la qualitat del projecte. Al mateix temps, van fer tots els esforços per afavorir la velocitat de construcció del projecte. Al final del Festival de Primavera del 2020, es va completar la pressió de l'aigua de la caldera, l'armari elèctric estava al seu lloc i la turbina de vapor tenia les condicions del cilindre de sivella.

El febrer de 2020, va ser l'etapa més greu de l'epidèmia de COVID-19 a la Xina, i l'epidèmia nacional encara es trobava en l'estat de resposta de primer nivell. Per tal d'avançar en el progrés de la implementació del projecte i garantir la generació d'energia connectada a la xarxa a finals de juliol, l'equip del projecte de l'empresa va fer un bon treball de prevenció i control d'epidèmies d'acord estricte amb la normativa pertinent. A finals de març, tot l'avanç del projecte es va restablir a l'estat de funcionament abans de l'epidèmia. El nombre de treballadors de la construcció a l'obra va arribar als 300.

Des de la represa dels treballs el 2020, l'empresa li ha donat una gran importància i va assignar a Wang Xuhui, director general de l'empresa d'enginyeria, que es basarà en el lloc per supervisar el progrés i resoldre els problemes que es produeixen al lloc. Amb l'esforç conjunt de tot el personal, l'etapa de posada en marxa va començar a finals de maig i la posada en marxa dinàmica de calderes com la neteja àcida, l'assecat al forn i el bufat de tubs es va completar al juny, i la posada en marxa dinàmica de turbines i generadors es va completar al juny. principis de juliol, amb condicions de generació d'energia connectada a la xarxa.

Agraïm el suport i l'esforç de la nostra empresa i de tots els sectors. Un cop més, enhorabona per la bona posada en marxa de la unitat generadora de Vanadium Titanium Technology 80MW!