Felicitats pel contracte de Jtl Technology, Green Smile i Donghua University, Jiaxing Furuibang New Material
Temps d’alliberament06/2020/XNUMXvistes79

JTL Technology (d'ara endavant, JTL) i l'empresa filial Jiangsu Green Smile Power Storage Technology Co., Ltd (d'ara endavant, Green Smile) van signar aplicació de la membrana de nanofibra d'esterilització i desinfecció per fotooxidació en el camp de descontaminació de ventilació AC amb la Universitat de Donghua i Jiaxing Furuibang New Material Co., Ltd.

El contracte defineix el desenvolupament i la perfecció de la patent de membrana de nanofibra d'esterilització i desinfecció per fotooxidació, dirigida per l'acadèmic Jianyong Yu de la Universitat de Donghua i l'expert de Changjiang Scholar Dr Bin Ding. Els resultats de la cooperació són l'esterilització d'alta eficiència dels sistemes de ventilació de CA a les zones públiques, com ara hospitals, oficines i escoles, purificadors d'aire i unitats de descontaminació, amb una taxa d'activitat antiviral i una taxa d'esterilització superior al 99.9%. El contracte també permet a JTL i Green Smile, com a canal de distribució exclusiu de màrqueting (no limitat per la validesa de l'acord de cooperació), ampliar i promocionar el nou material (membrana de nanofibra per fotooxidació i desinfecció) en camps de ventilació, AC i purificació en el sector mèdic. i ús comercial.

L'èxit del contracte depèn de l'esforç de tots els membres de l'equip del projecte. Per la present JTL Group envia el seu agraïment a les persones implicades en el projecte i desitja la ràpida realització de la tecnologia. Mentrestant, desitgem un gran èxit a la promoció del mercat.

imatge